Opfriscursus

Het komt steeds vaker voor dat mensen met een rijbewijs al jaren niet meer autorijden. Kwam het er bij jou ook nooit meer van? Of heb je zelfs een trauma of angst ontwikkeld? Wij helpen je om weer de weg op te gaan, het verkeer te trotseren zodat jij weer zelfverzekerd achter het stuur zit. Vraag direct een gratis proefles aan.

met een goed gevoel de weg op

Misschien is het bovenstaande ook op jou van toepassing omdat je ooit betrokken was bij een ongeval of dat de toegenomen drukte op de weg je angstig maakt. Hoe dan ook. Iedereen heeft zo zijn redenen om een opfriscursus te volgen. 

Het maakt niet uit hoe oud je bent voor een opfriscursus. Het is belangrijk dat je op een veilige en rustige manier alle rijles onderdelen kunt oefenen. Onze wijze van lesgeven bij de opfriscursus is goed voor het ontwikkelen van je rij-inzicht, zodat je ook zonder je instructeur met vertrouwen de weg op kan.

Pakket 1

€1330,-

30 lesuren
1 praktijkexamen

 

Pakket 2

€1500

30 lesuren
1 praktijkexamen
1 TTT (tussentijdse toets)

Pakket 3

€1575

30 lesuren
1 praktijkexamen
1 TTT (tussentijdse toets)
Theorie pakket (examen + Boek of CD)

Maak een afspraak

Door onderstaand formulier in te vullen kun je een afspraak maken om een opfriscursus te volgen. Wij helpen je graag verder op weg. Bij BR@FO Rijopleidingen krijg je zo snel mogelijk antwoord op al je vragen. Je kunt hier ook direct een gratis proefles aanvragen.

Ja, ik wil graag lessen

Wil je een gratis proefles?

Goed & Betrouwbaar

Wij verwelkomen je graag bij BR@FO Rijopleidingen.

N

Flexibele tijden

N

Persoonlijke aanpak

N

Gratis proefles

N

De snelle weg naar je rijbewijs

Bel direct naar: 06 41 99 50 72