Motorrijbewijs

Sta je te popelen om de moter op te klimmen? Tegenwoordig met je al vanaf je 17e starten met je motorrijlessen, mits je je theorie of je autorijbewijs hebt gehaald. BR@FO Rijopleidingen heeft veel ervaring in het geven van rijlessen op de motor. Met een persoonlijke aanpak kan jij snel zelfstandig de weg op.

op je 17e je motorrijbewijs

Wij hebben alles voor jou klaar liggen: pak, helm, handschoenen en laarzen. Samen met de rij-instructeur ga je de weg op en communiceren jullie via oortelefoontjes. Dat staat garant voor een persoonlijke aanpak zodat jij snel je rijbewijs in de pocket hebt.  

Voor je rijbewijs doe je een theorie-examen en twee praktijk-examens. Het eerste praktijk-examen is gericht op voertuigbeheersing: remmen, bochten maken, slalommen (AVB). Het tweede praktijk-examen volgt nadat je geslaagd bent voor de voertuigbeheersing en is gericht op verkeersdeelneming: plaats op de weg, kruispunten, reageren op andere verkeersdeelnemers (AVD). Na drie geslaagde onderdelen ben jij in het bezit van je motorrijbewijs. 

BEN JE BEGINNER?

BEN JE GEVORDERD?

Pakket 1

€1060,-

15 lesuren
2 praktijkexamen AVB +AVD

 

Pakket 2

€1490

25 lesuren
2 praktijkexamen AVB+AVD
1 praktijkexamen AVD

N

Pakket 1

€850,-

10 lesuren

2 praktijkexamen AVB + AVD

 

Z

Pakket 2

€1275

20 lesuren
1 praktijkexamen AVB
1 praktijkexamen AVD

Welk rijbewijs mag ik halen?

Bij motoren heb je verschillende soorten motoren en rijbewijzen: deze zijn afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Hieronder lees je er meer over. Natuurlijk kan je ook contact opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken.

O

A1 - Licht

Motorfietsen met max. 125 cc en 11 kw. Rijbewijs halen vanaf je 18e. Goedkoper en efficiënter rijden dan met de auto.

P

A2 - Middelzwaar

Motorfietsen met max. 35 kw.
Rijbewijs behalen vanaf 20 jaar. G
oed wendbaar, wel volwaardige motor.

R

A

Vanaf 21 – A met de aantekening code 80.
Vanaf 22 – Minimaal 2 jaar A2 nodig
Vanaf 24 – Geen beperkingen

Hoeveel lessen

heb ik nodig?

Hoe snel je je rijbewijs wilt halen bepaal je zelf. Meerdere keren per week rijden is mogelijk. Je kunt binnen twee weken of een paar maanden je rijbewijs halen, afhankelijk van hoe vaak je per week lest. Hoeveel lessen je nodig hebt bepaal je samen met je rijinstructeur tijdens de proefles.

Gratis rpoefles aanvragen?

Een proefles kan je snel en eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier of WhatsApp. Na je eerste proefles kunnen we een schatting geven van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Een proefles aanvragen is geheel vrijblijvend. 

Ja, ik wil graag lessen

Wil je een gratis proefles?

Goed & Betrouwbaar

Wij verwelkomen je graag bij BR@FO Rijopleidingen.

N

Flexibele tijden

N

Persoonlijke aanpak

N

Gratis proefles

N

De snelle weg naar je rijbewijs

Bel direct naar: 06 41 99 50 72